L'Oreal Majirel Haarkleuring, 50 ml

Nieuw product

L'oreal Majirel zeer voordelige haarkleuring. L'Oreal Majirel meest verkochte haarverf.

Meer details

96 Items

13,46 € incl. btw

-10%

14,95 € incl. btw

Meer informatie

LOreal Majirel


Een paradijs aan kleuren voor uw haar. Zorgt onder andere voor een perfecte dekking tegen grijs haar en een optimale verzorging van de wortel tot de puntjes. Geeft u een diepe en mooie kleur. L'oreal Majirel zal ervoor zorgen dat uw haar weer zal gaan glanzen als nooit te voren. 

Veel mensen krijgen na gebruik van dit product een compliment over de mooie egale kleur en stralende glans van het haar.

Ook is het mogelijk om met LOreal Majirel voor deeleffecten te zorgen of te wel u kunt verschillende delen, of streepjes, van het haar een andere kleur geven dan de rest van het haar. ( zogenaamde lowlights en highlights) Ook is het mogelijk  verschillende tinten te mengen voor 1 perfecte kleur. Met LOreal Majirel zijn de mogelijkheden eigenlijk oneindig. 

Voor extra grijsdekking gebruikt u de natuurtinten met .0 achter het kleurnummer. bijvoorbeeld kleur 5. voor extra grijsdekking gebruikt u 5.0. (ook wel Hicover genoemd).

De 2 hoofdbestandsdelen in Majirel, Incell en Ionen-G, zorgen voor de versterking en bescherming van de 3 zones van het haar. De wortel, het midden en de puntjes.

L'Oreal Majirel is de meest gebruikte haarverf ter wereld. Is beroemd om zijn perfecte dekking, schitterende kleuren en prachtige gezonde glans.

Gebruik:

  • Meng de verf met waterstof.
  • Aanbrengen op ongewassen droog haar bijvoorkeur met verfkwast.
  • Begin het opbrengen op de aanzet (uitgroei).
  • Aanbrengen op de lengten en de punten.
  • Het haar goed uitspoelen, totdat de verf volledig uit het haar is.
  • 3 x wassen met een milde shampoo.
  • Het haar verwennen met een haarmasker.

    L'oreal Majirel is te verkrijgen in tubes van 50 ml.

U kunt de Majirel haarverf uitstekend mengen met een alternatieve waterstof die vooral voordeliger is, maar kwalitatief minstens zo goed is als het originele merk. Een voorbeeld daarvan kunt u vinden door op onderstaande link te klikken.